41
MFD Veselības grupa
KOORDINATORS / ASISTENTS
MFD Veselības grupa
MFD Veselības grupa

KOORDINATORS / ASISTENTS

MFD Veselības grupa

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 700

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Aglonas iela 35/3, Rīga

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 MS Excel MS Office

Valodas

  •  Latviešu
Kontaktpersona
MFD Veselības grupas Personāla daļa

MFD Veselības grupa uzsāka savu darbību pirms vairāk nekā 50 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofilu veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk nekā 400 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā.
Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus.
MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri un doktorāti: Veselības centri „Pārdaugava”, „Iļģuciems”, „Dziedniecība”, „Možums-1”, "Zolitūde", veselības punkti “Rīga-Plaza”, “Dzirnavu-70”, “Saharova 20a”, MFD Iļģuciema poliklīnika, plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri „Vita”, zobārstniecības klīnikas „ASTRA dent” un „Nova Dent”.
2018. gadā MFD Veselības grupai pievienojās Latvijas Amerikas acu centrs (LAAC), kas ir pirmā privātā acu klīnika Baltijas valstīs, kas veidota pēc unikāla ASV modeļa un kurā tiek nodrošināta pilnvērtīga acu un redzes veselības diagnostika un ārstēšana pieaugušajiem un bērniem.
MFD lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk nekā 1000 darbinieku lielu kolektīvu.


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.mfd.lv

Reģistrācijas numursLV40003074548