16
KLIENTU APKALPOŠANAS SPECIĀLISTS/-E
DelfinGroup AS
KLIENTU APKALPOŠANAS SPECIĀLISTS/-E
DelfinGroup AS
KLIENTU APKALPOŠANAS SPECIĀLISTS/-E
DelfinGroup AS

KLIENTU APKALPOŠANAS SPECIĀLISTS/-E

DelfinGroup AS

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 1060 - 1600

Papildu informācija: Pamatalga + bonusi

Atrašanās vieta

    Latvija
    Filiāles: 38 pilsētās visā Latvijā

Darba veids

  • Pilnas slodzes maiņu darbs

Valodas

  •  Latviešu
  •  Krievu
Kontaktpersona
Linda Lomanovska

Latvijas finanšu nozares koncernam AS DelfinGroup piederošās lombardu tīkla filiāles darbību uzsāka 2009. gadā, bet jauno Banknote zīmola nosaukumu tās ieguva 2015. gadā. Banknote lombardu tīkla filiālēs iedzīvotāji visā Latvijā var saņemt patēriņa aizdevumu, lombarda aizdevumu, kā arī pārdot un iegādāties lietotas, darba kārtībā esošas preces. Lombardi ir viens no būtiskiem nākotnes aprites ekonomikas virzītājspēkiem, jo veicina lietu atkārtotu izmantošanu, aicinot iedzīvotājus lietotas, bet darba kārtībā esošas mantas nevis izmest, bet izmantot atkārtoti.

Banknote šobrīd ir lombarda tirgus līderis ar lielāko filiāļu tīklu visā Latvijā – 93 filiāles 38 Latvijas pilsētās un darbības vēsturē apkalpotiem aptuveni 400 tūkstošiem klientu gan Rīgā, gan reģionos.

Karjeras izaugsme. Uzņēmumam paplašinoties un pilnveidojoties, aizvien rodas vajadzības pēc speciālistiem. Darbinieki, kuri pierādījuši sevi ar teicamiem darba rezultātiem un lojālu attieksmi pret uzņēmumu, tiek novērtēti, piedāvājot karjeras izaugsmes iespējas.

Saliedēta un draudzīga komanda. DelfinGroup viena no galvenajām vērtībām vienmēr ir bijusi stabila komanda. Uzņēmumā strādā visdažādākā vecuma speciālisti un veicamie pienākumi ir vienlīdz piemēroti abiem dzimumiem.

Konkurētspējīgs atalgojums. Nodrošinām tirgus situācijai atbilstošu algu, kas balstīta uz "Vispārējā atalgojuma pētījumu", ko veic personālvadības konsultāciju un pētījumu kompānija Fontes ik gadu visās Baltijas valstīs.

Kultūra un tradīcijas. DelfinGroup vairāk kā 10 gadu darbības laikā ir izveidojis spēcīgas tradīcijas. Savus sasniegumus atzīmējam ikgadējos saliedēšanās pasākumos – laivu braucienā vai sporta spēlēs, Ziemassvētku ballē, uzņēmuma dzimšanās dienā, kā arī daudz citos saliedēšanās pasākumos nodaļu ietvaros.

Perspektīva un strauji augoša nozare. Nebanku kreditēšana ir moderns 21. gadsimta risinājums nelielu aizņēmumu veikšanai. Tas ir vienkāršāks, pieejamāks un operatīvāks par bankas piedāvātajām alternatīvām, tādēļ aizvien vairāk patērētāji izvēlās izmantot tieši šīs nozares pakalpojumus.

Reputācija un sasniegumi. Uzņēmums ir pozitīvi novērtēts gan no klientu, gan no darbinieku puses. To apliecina iekļūšana starp 1500 Latvijas labāko darba devēju “TOP darba devējs 2020” galvenajā kategorijā (top-of-mind) TOP 50, kurā esam arī vienīgais nebanku kreditēšanas uzņēmums.

Pievienojies mūsu komandai!



Uzņēmuma mājaslapahttps://www.banknote.lv

Reģistrācijas numurs40103252854

Tev varētu interesēt arī:

Reklāmas projektu vadītājs/-a
TVNET GRUPA SIA
Rīga
€ 1327 – 1862
Beigu termiņš: 11.05.2024
Korporatīvo klientu projektu vadītājs/-a
TVNET GRUPA SIA
Rīga
€ 1822 – 2113
Beigu termiņš: 08.05.2024
Projektu apstrādes komandas vadītājs/-a
Giraffe360 SIA
Rīga
€ 4000 – 5000
Beigu termiņš: 27.04.2024