104
SLEPENO VĒRTĒTĀJU / slepenais pircējs
Trendline Analytics OÜ
SLEPENO VĒRTĒTĀJU / slepenais pircējs
Trendline Analytics OÜ
SLEPENO VĒRTĒTĀJU / slepenais pircējs
Trendline Analytics OÜ

SLEPENO VĒRTĒTĀJU / slepenais pircējs

Trendline Analytics OÜ

Kas ir slepenā vērtēšana?

Pētījums tiek veikts, izmantojot slepenās vērtēšanas metodi – klientu servisa kvalitātes pētījuma laikā, kuru veic rūpīgi atlasītas un iepriekš apmācītas anonīmas personas, slepenie vērtētāji atdarina ikdienas klienta apmeklējumus tirdzniecības vai klientu apkalpošanas vietās, par kurām iepriekš noslēgta vienošanās, tieši piedalās klientu apkalpošanas procesā.

Vai slepenajam vērtētājam jābūt klientu apkalpošanas speciālistam?
Nē! Šīs jomas eksperts ir uzņēmums Trendline, kas organizē slepeno vērtēšanu un analizē tās gaitā iegūtos datus. Slepenā vērtētāja uzdevums ir konstatēt, kāda ir situācija klientu apkalpošanā, un to novērtēt objektīvi un precīzi saskaņā ar saņemto anketu un scenāriju. Mēs neļaujam vērtētājiem uzdot tādus jautājumus, kas pārbaudāmajiem darbiniekiem var likt justies neērti, un neļaujam izturēties nedabiski. Klientu apkalpošana tiek vērtēta parastos, ikdienišķos apstākļos. Pārbaudes mērķis ir nevis pieķert darbiniekus kļūdāmies, bet gan veicināt viņu attīstību.


Darba vieta:

Riga, Tukums, Sigulda, Gulbene, Jelgava, Valmiera, Jēkabpils, Saldus, Kuldīga, Rēzekne, Daugavpils, Ventspils, Liepāja.

Mūsu pieeja:

Piedāvājam iespēju strādāt inovatīvā un strauji augošā uzņēmumā un komandā. Organizējam visu darbam nepieciešamo apmācību un supervīziju.
Mūsu pārbaudes pircēju aptaujas ziņošanas sistēma ir vienkārša un intuitīva. Mēs piedāvājam konkrētus fokusa punktus un tēmas, kurām sekot un koncentrēties.
Pārbaudes pircēji var aizpildīt vienkāršas un ērtas veidlapas. Nav nepieciešams rakstīt garus teksta komentārus vai aprakstus.
Slepeno pircēja darbs ir laba iespēja papildus esošajam darbam vai studijām nopelnīt.

Mums slepenajā vērtēšanā galvenais ir nevis kvantitāte, bet kvalitāte. Pēc mūsu domām, ir labāk, ja mums datu bāzē ir nevis tūkstošiem slepeno vērtētāju, no kuriem gada laikā katrs veic tikai dažas vizītes, bet gan nedaudzi darbinieki, kas ir aizņemti darbā, ir prasmīgi un iegūst aizvien lielāku pieredzi. Tā mūsu slepenie vērtētāji par savu darbu var saņemt pietiekami lielu atalgojumu un saglabāt motivāciju. Protams, katrā projektā ir savs minimālais dažādu vērtētāju skaits, un tas tiek konkretizēts sagatavošanās procesā.

Vai es drīkstu būt slepenais vērtētājs vienlaicīgi arī kādā citā uzņēmumā?
Nē! Mēs savus slepenos vērtētājus uzskatām par sadarbības partneriem, kas sadarbojas tikai un vienīgi ar mums un kas vienlaikus nepiedāvā savus pakalpojumus mūsu konkurentiem. Kāpēc mēs esam izvirzījuši tādu noteikumu? Tāpēc, ka mēs sniedzam lielisku apmācību un atbalstām savus vērtētājus.
Lūdzu, iesniedziet savu pieteikumu tikai tādā gadījumā, ja esat gatavi pēc jūsu apstiprināšanas sēdēt tikai vienā krēslā!

Darbinieku cerības:

  • Godīgums – jo uzņēmumi organizē savas attīstības un apmācību aktivitātes, pamatojoties uz Jūsu apkopotajām atsauksmēm.
  • Vēlme strādāt kopā – testa klientam jāspēj sekot iepriekš noteiktiem scenārijiem un norādījumiem.
  • Cieņa – testa klients nedrīkst iebiedēt darbiniekus vai pārbaudīt viņus ar sarežģītiem jautājumiem vai neticamiem scenārijiem.
  • Pareizība – izvēlētie uzdevumi jāpaveic līdz norādītajam termiņam.
  • Vēlme mācīties - testa klientam nav jābūt servisa ekspertam, bet jāspēj saņemt Trendline sniegtās apmācības un pieņemt dotās instrukcijas, uz ko pievērst uzmanību apkalpošanas procesā.
Stundas likme (bruto)Bruto stundā  € 9 - 20

Papildu informācija: Alga par katru slepeno iepirkšanās apmeklējumu parasti svārstās no 7 līdz 9 € (+ nodokļi). Parasti ir iespējams veikt 1-4 apmeklējumus stundā, atkarībā no jūsu atrašanās vietas.

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Darbs pēc mācībām
  • Ārštata darbinieks
  • Nepilna slodze
  • Elastīgs darba laiks

Prasmes

 Computer usage Organizational skills Responsibility Attention to details

Valodas

  •  Latviešu
Kontaktpersona
Oskar Palm

Trendline jau 20 gadu attīsta uzņēmumus, kas nodarbojas ar klientu apkalpošanu. Tāpēc mēs protam koncentrēties uz svarīgāko un, sastādot anketas, pievērst uzmanību profesionāli būtiskām detaļām un zinām, kā tās izmērīt. Tas palīdz arī slepenajiem vērtētājiem, jo padara viņu darbu konkrētu un vieglu.

Trendline Analytics ir MSPA (Mystery Shopping Professionals Association) locekle.



Reģistrācijas numurs10867906

Tev varētu interesēt arī:

HR Business Advisor
KPMG Baltics SIA
Rīga
€ 1500 – 2500
Beigu termiņš: 21.04.2024
Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 17.05.2024
Customer support specialists
ITELVO SIA
Rīga
€ 1400 – 2000
Beigu termiņš: 21.04.2024