54
Finanšu biznesa partneris
Orkla Latvija SIA
Finanšu biznesa partneris
Orkla Latvija SIA
Finanšu biznesa partneris
Orkla Latvija SIA

Finanšu biznesa partneris

Orkla Latvija SIA

Finanšu analīzes un plānošanas (FPA) daļa atbalsta Orkla Latvija pamatfunkcijas: pārdošanu, ražošanu, mārketingu, loģistiku, iepirkumus, inovācijas. Katrā no nodaļām regulāri ir dažādi projekti, iniciatīvas, kuru izvērtēšanai nepieciešams finanšu atbalsts, lai pieņemtu pareizos lēmumus. FPA nodrošina arī klasiskas funkcijas – atskaišu sagatavošanu grupai, rezultātu skaidrošanu un analīzi, prognožu un budžetu sastādīšanu, izmaksu kontroli.

Darba laiks: 8:30-17:00

Darba vieta: Miera iela 22, Rīga un attālināti

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 2600 - 3000

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija
    Miera iela 22
  • Attālināta darba iespējas

Darba veids

  • Pilna slodze

Prasmes

 MS Excel PowerBI

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
Kontaktpersona
Elīna Batarāga
24500818

Orkla Latvija ir vadošais plaša patēriņa zīmolu preču ražošanas un izplatīšanas uzņēmums Baltijas valstīs. Uzņēmums apvieno un attīsta iemīļotus vietējos zīmolus “Laima”, “Selga”, “Staburadze”, “Ādažu Čipsi”, “Spilva”, “Gutta”, “Latplanta”, “Pedro” un citus, produktu ražošanā izmantojot tikai augstākās kvalitātes izejvielas un vienlaicīgi saglabājot katra zīmola vērtības.

Tāpat Orkla Latvija uzņēmējdarbību veido “Laimas” šokolādes muzejs, “Laimas” saldumu veikali un tiešsaistes veikals - Oveikals.

Orkla Latvija zīmoli ir ne tikai vietējā tirgus līderi, bet arī plaši pazīstami pasaulē, jo uzņēmums eksportē preces uz vairāk nekā 30 valstīm.

Orkla Latvija darbu īsteno, balstoties uz trīs galvenajām vērtībām, kas virza uzņēmuma rīcību un lēmumu pieņemšanu: drosme, uzticamība un iedvesma. Svarīgākie biznesa virzītājspēki ir profesionālā komanda, kuru veido 1 200 cilvēki, spēcīgi nākotnes plāni un ieguldījumi uzņēmuma attīstībā, veicinot mūsu ilgtspējību.


Uzņēmuma mājaslapahttps://orkla.lv/

Reģistrācijas numurs40103217882

Tev varētu interesēt arī:

Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 19.05.2024
Finanšu direktors/-e (CFO)
IGLU Soft play
Rīga
€ 4500 – 6000
Beigu termiņš: 18.05.2024
Finanšu vadītājs/-a
CV-Online Recruitment klients
Rīga
€ 4500 – 5500
Beigu termiņš: 29.04.2024