396
Apollo group
VAPIANO restorānu vadītājs
Apollo group
Apollo group

VAPIANO restorānu vadītājs

Apollo group

Vai esi gatavs pacelt savu karjeru jaunos augstumos?

Ja Tev ir vēlme, apņēmība un aizraušanās vadīt lielisku komandu, tad mums Tev ir piedāvājums. Mēs meklējam restorānu vadītāju, kurš spēj orientēties restorānu nozarē, un zina, kad lēkt iekšā nezināmajā, un kad ļauties straumei.

  • Lai ātrāk gūtu panākumus, noderēs pieredze līdzīgā amatā.
  • Tev vajadzēs komandas vadības prasmes, jo tikai iedvesmojot un harmoniski vienam ar otru sadarbojoties, Tu varēsi sasniegt virsotnes.
  • Tev būs jāplāno budžetu, jāanalizē tirgus situācija un jānodrošina augsta līmeņa pakalpojumu un kvalitātes standarti, nodrošinot pieredzi, kas liek restorāna viesiem atgriezties vēl un vēl.
  • Tev jābūt iedvesmojošam un proaktīvam, bet vienlaikus ar asu prātu un vērību uz sīkām detaļām
  • Mērķu sasniegšanai darbā noderēs angļu valodas zināšanas.

Mēs piedāvājam

Savukārt, lai Tu justos novērtēts, būs iespēja saņemt naudas bonusus, bezmaksas apmeklēt Apollo Kino, baudīt kraukšķīgas KFC vistiņas, pačilot ar draugiem OLearys, no sirds izlēkāties Apollo Skypark un baudīt citu Apollo Group atlaižu programmas labumus.

Ja esi gatavs doties neticamā ceļojumā kā restorānu vadītājs, kur Tavas prasmes tiks novērtētas un Tavas ambīcijas tiks veicinātas, piesakies! Debesis nav robeža, kad esi daļa no mūsu komandas!

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 2300

Papildu informācija: Perspektīvs darbs veiksmīgā un ātri augošā starptautiskā uzņēmumā, iespēja pilnveidot darba pieredzi un paaugstināt savu kompetence, apmaksātas apmācības, bonusi naudas izteiksmē, Apollo Group darbinieku atlaižu programma.

Atrašanās vieta

    Rīga, Latvija

Darba veids

  • Pilna slodze

Valodas

  •  Angļu
  •  Latviešu
Kontaktpersona
Liana Haritonova
25150326

Vapiano ir strauji augoša, starptautiska restorānu ķēde, kas pieder lielākajai Igaunijas izklaides grupai APOLLO GROUP, kura darbojas visā Baltijā un Somijā.Tas ir itāļu koncepta restorāns ar šobrīd ir atvērtiem vairāk nekā 170 restorāniem 5 kontentos un 31 valstī. Arī Latvija ir šo valstu sarakstā. Vapiano Rīgā ir atvēris savus restorānus TC Origo un Rīga Plaza.


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.vapiano.lv

Tev varētu interesēt arī:

Administratīvais direktors
MFD Veselības grupa
Rīga
€ 2850
Beigu termiņš: 16.05.2024
Kickstarter in Finance with no experience needed | SEB, Riga
SEB
Rīga

Beigu termiņš: 24.05.2024
Veikalu Reģionālais Vadītājs/-a
Lidl
Rīga
€ 3300
Beigu termiņš: 24.04.2024