128
Ambulatorās aprūpes centra VADĪTĀJU
Slimnīca Ģintermuiža
Ambulatorās aprūpes centra VADĪTĀJU
Slimnīca Ģintermuiža
Ambulatorās aprūpes centra VADĪTĀJU
Slimnīca Ģintermuiža

Ambulatorās aprūpes centra VADĪTĀJU

Slimnīca Ģintermuiža

Prasības

1. Izglītība: augstākā medicīniskā (ārsta grāds).
2. Kvalifikācija: ārstniecības personas sertifikāts specialitātē. Sertifikāts psihiatra specialitātē vai tiesu psihiatrijas eksperta sertifikāts tiks uzskatīts par priekšrocību.
3. Profesionālā pieredze: 5 gadu darba stāžs klīniskajā un administratīvajā darbā.
4. Zināšanas, prasmes, spējas: valsts valodas prasme atbilstoši Latvijas Republikas
normatīvo aktu prasībām ( C2 līmenis) , orientēšanās ambulatorās veselības aprūpes aktualitātēs, zināšanas un prasmes dabā ar datoru, labas saskarsmes spējas un vadības prasmes.
5. Personīgās īpašības: spējā strādāt patstāvīgi un komandā, atbildīga un godprātīga attieksme pret darbu, orientācija uz rezultātu un risinājumu, spēja pieņemt patstāvīgus un uz attīstību vērstus lēmumus, spēja vadīt kolektīvu, uzņemties iniciatīvu.

Galvenie pienākumi

1. Plānot, organizēt un vadīt diagnostisko, ārstniecisko un rehabilitācijas
darbu garīgās veselības ambulatorajā aprūpes centrā un dienas stacionārā.
2. Sadarboties ar slimnīcas stacionāra struktūrvienībām.
3. Kontrolēt medikamentu aprites un kompensējamo medikamentu izrakstīšanas pamatotību garīgās veselības ambulatorajā aprūpes centrā.
4. Pārraudzīt medicīniskās dokumentācijas noformēšanu un uzglabāšanu atbilstīgi ārējiem un iekšējiem normatīvajiem aktiem.

Darba līguma būtiskie nosacījumi

1. Darba tiesisko attiecību uzsākšanas laiks: 2023. gada aprīlis.
2. Darba vieta: VISA „ Slimnīca „ Ģintermuiža” „ Filozofu ielā 69, Jelgavā.
3. Darba laiks: 40 stundas nedēļā.
4. Darba samaksa mēnesī pirms nodokļu nomaksas: no 2700 EUR līdz 3500 EUR ( iekļauta piemaksa par darbu īpaša riska apstākļos un piemaksa par darba stāžu ārstniecības jomā).
5. Ikgadējais apmaksātais atvaļinājums: 4 kalendāra nedēļas, papildatvaļinājums 5 darba dienas.
6. Pārbaudes laiks: 3 mēneši.
7. Darba līguma termiņš: uz nenoteiktu laiku.

Pretendenti aicināti pieteikties, iesūtot motivācijas vēstuli ar profesionālās darbības aprakstu (CV) ar norādi „Garīgās veselības ambulatorās aprūpes centra vadītājs ”. Tālrunis informācijai: 63024864, 63026690. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju.

Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu atlases konkursa norisi uz vakanto amata vietu. Personas datu apstrādes pārzinis ir VSIA “Slimnīca “Ģintermuiža” ”, kontaktinformācija - Filozofu iela 69, Jelgava, LV-3008,

Mēneša bruto algaBruto mēnesī  € 2700 - 3500

Papildu informācija: Darba samaksa mēnesī pirms nodokļu nomaksas: no 2700 EUR līdz 3500 EUR ( iekļauta piemaksa par darbu īpaša riska apstākļos un piemaksa par darba stāžu ārstniecības jomā).

Atrašanās vieta

    Jelgava, Jelgavas novads, Latvija
    Filozofu iela 69, Jelgavā.

Darba veids

  • Pilna slodze
Kontaktpersona
. .
+371 63024864

VSIA “Slimnīca “’Gintermuiža” ir specializētā ārstniecības iestāde, kas sniedz neatliekamo un ambulatoro psihiatrisko un narkoloģisko palīdzību akūtu un hronisku slimību gadījumos, nodrošinot multiprofesionālu pakalpojuma pieejamību. Slimnīca īsteno stacionārās psihoterapijas pakalpojumus Minesotas programmā un pusaudžu narkoloģiskās motivācijas programmā.

Kopš 2009. gada VSIA “Slimnīca “Ģintermuiža” ir sociālo pakalpojumu sniedzējs, kas piedāvā ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumu personām ar garīgiem traucējumiem un psihiskām slimībām, kā arī sociālās rehabilitācijas pakalpojumu no psihoaktīvām vielām atkarīgām personām. Slimnīca ar 550 darbiniekiem un 270 pacientu vietām ir būtisks atbalsts iedzīvotāju mentālajai veselībai Zemgalē un Kurzemē.  


Uzņēmuma mājaslapahttp://www.gintermuiza.lv/

Reģistrācijas numurs40003407396

Tev varētu interesēt arī:

Customer Service Specialist
VELUX Latvia
Rīga
€ 1600 – 1700
Beigu termiņš: 03.05.2024
Digital Marketing Specialist
Talentor Latvia
Rīga
€ 2400
Beigu termiņš: 21.04.2024
Eksporta projektu vadītājs Eiropas tirgū
SIA polarstar.lv
Ogre
€ 1500 – 3000
Beigu termiņš: 29.04.2024